Pridoni sirupi, džemovi i zimnica.

Svi proizvodi se isključivo rade sa voćem i povrćem iz naših voćnjaka i našeg vrta. Postotak voća u proizvodima je 90%+

Drijenak Sirup i Džem

Drijenak sirup pereglin
drijenak dzem pereglin

DRIJENAK SIRUP i DRIJENAK DŽEM

U narodu je poznata poslovica „zdrav ko’ dren“. Specifičnog slatko – kiselkastog okusa, uz to što je ukusan za kolače i palačinke,  pomaže protiv paradentoze, upale želučane sluznice,  gastritisa, te je veliki izvor vitamina C.

Bazga Bobice Sirup i Džem

Bazga bobice sirup pereglin
bazga dzem pereglin

BAZGA SIRUP OD PLODA(BOBICA)

Sadrži više željeza od čak i od cikle i aronije. Zrele ljubičasto plave bobice bazge najveći su izvor vitamina B1 koji pomaže kod upale živaca, srčanih smetnji, išijasa i lumbaga. Bobice bazge također sadrže vitamin J koji sprečava razvoj upale pluća. Preporučuje se osobama osjetljivima na pluća, bobice bazge sadrže mnogo željeza te se također preporučuje anemičnim osobama i djeci. Sirup je posebne arome, prirodne tamnocrvene boje zbog željeza kojeg sadrži. Više o bazginim bobicama: https://www.pereglin.com/bazga-bobice/

Bazga Cvijet Sirup

bazga cvijet sirup pereglin

BAZGA SIRUP OD CVIJETA

Osvježavajućeg proljetnog okusa i mirisa.

Ljekovitost bazge poznata je još i u doba stare Grčke, spominje je čak i Hipokrat. Vrlo je osvježavajući, aromatičnog okusa i mirisa, posebno je prijatan kod malaksalosti i umora. Odličan je za dišne puteve kod prehlade, gripe, upale dišnih puteva i  peludne groznice.