Ograničenje odgovornosti za web trgovinu Pereglin.com

Uvod

Dobrodošli na Pereglin.com! Ova stranica sadrži važne informacije i ograničenje odgovornosti koje se odnose na korištenje naše web trgovine i pruženih usluga. Molimo vas da pažljivo pročitate ovaj dokument prije korištenja naše web stranice.

Opće informacije

Web trgovina Pereglin.com pruža usluge i proizvode u skladu s najvišim standardima kvalitete. Ipak, ne možemo jamčiti da će svi proizvodi i usluge u svakom trenutku odgovarati vašim potrebama ili očekivanjima.

Točnost informacija

Trudimo se osigurati da su sve informacije na našoj web stranici točne i ažurirane. Međutim, Pereglin.com ne preuzima odgovornost za moguće netočnosti ili propuste u informacijama koje se nalaze na web stranici. Osim toga, ne preuzimamo odgovornost za štetu ili gubitak koji može proizaći iz oslanjanja na informacije dostupne na ovoj web stranici.

Vanjske poveznice

Naša web stranica može sadržavati poveznice na vanjske web stranice koje nisu pod našom kontrolom. Pereglin.com ne preuzima odgovornost za sadržaj ili prakse privatnosti tih vanjskih web stranica.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj objavljen na Pereglin.com, uključujući tekstove, grafike, logotipe i slike, zaštićen je autorskim pravima i/ili drugim pravima intelektualnog vlasništva. Svaka neautorizirana uporaba sadržaja bez prethodnog pismenog odobrenja strogo je zabranjena.

Ograničenje odgovornosti

Pereglin.com i njegovi vlasnici, zaposlenici, agenti i suradnici neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu, gubitak ili troškove koji proizlaze iz korištenja ili nemogućnosti korištenja naše web stranice i pruženih usluga, uključujući, ali ne ograničavajući se na, izravnu, neizravnu, slučajnu, posljedičnu ili kaznenu štetu.

Promjene ograničenja odgovornosti

Pereglin.com zadržava pravo na povremene izmjene ovog ograničenja odgovornosti. O svakoj promjeni bit ćete obaviješteni na našoj web stranici. Preporučujemo da redovito pregledavate ovu stranicu kako biste bili informirani o eventualnim promjenama.

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti vezanih uz naše ograničenje odgovornosti, molimo vas da nas kontaktirate na info@pereglin.com.

Zahvaljujemo vam na razumijevanju i suradnji.