Gdje kupiti sjemenke pšenične trave: opcije i stvari koje trebate tražiti

Uzgoj vlastite pšenične trave prelako je NE učiniti! Evo gdje kupiti sjemenke pšenične trave kako biste mogli početi uzgajati vlastitu pšenčnu travu .

Gdje kupiti sjemenke pšenične trave

Također možete kupiti pšeničnu travu u nekim specijaliziranim trgovinama, trgovinama zdrave hrane, vrtnim centrima i trgovinama željeza. Sjeme pšenične trave prodaje se kao “sjeme pšenične trave”, “tvrda crvena jara pšenica”, a ponekad i kao “pšenične bobice. Ovi nazivi općenito se odnose na sjemenke pšenične trave. Potražite očišćeno, sanitarno sjeme sigurno za ljudsku prehranu.

Što tražiti u sjemenkama pšenične trave

Sjeme pšenične trave dostupno je na internetu iu mnogim trgovinama mješovitom i prirodnom hranom. Ipak, nije ih uvijek najlakše pronaći. Ponekad se sjemenke pšenične trave nazivaju “pšenične bobice” ili “tvrda crvena jara pšenica”. Sjeme koje se prodaje pod ovim nazivima može se koristiti za uzgoj pšenične trave za dobivanje soka.

Neki kupci traže organske pšenične bobice za uzgoj vlastite organske pšenične trave . Drugi bi samo radije kupovali velike količine sjemena pšenične trave na temelju njihove cijene na veliko. Odlučite što vam je važno prije kupnje sjemena pšenične trave. Preporučam da počnete s kupnjom male količine prije nego što krenete u masovnu kupnju!

Koliko koštaju sjemenke pšenične trave

Cijena sjemena pšenične trave varira između veličine paketa i prodavača. Pakovanje uzoraka od 15 grama može koštati oko 15kn. Ovi paketi uzoraka savršeni su za testiranje volite li uzgajati pšenične trave. Jedno od ovih pakiranja od 15 grama izrasti će jedan kvadratni pladanj pšenične trave od 15cm.

Paketi sjemena za jednu veću ladicu koštaju 15-20kn. Ovi paketi od 50 g su još jedna lijepa testna veličina.

Ukoliko vam se sviđa podijelite ovaj članak! Značilo bi nam mnogo :)

Pogledajte naš popis starinskog sjemenja

Starinsko ekološki uzgojeno sjeme povrća i cvijeća

  • ne tretirano pesticidima
  • prirodne boje
  • pravi starinski puni okus
  • podsjeća na djetinjstvo
Naruči odmah

Trenutno se čita: