21 najbolje jesensko cvijeće koje možete uzgajati u posudama

1682620490 Die 21 besten Herbstblumen die Sie in Containern anbauen konnen

Ako želite vrt s kontejnerima koji izgleda impresivno u jesen, sve što trebate učiniti je pronaći prave sorte biljaka. Postoji više biljaka koje cvjetaju u jesen nego što ste vjerojatno očekivali, a svaka će sigurno poboljšati vaš cvjetni prikaz u kasnijim dijelovima vegetacijske sezone. Ovaj članak će vas upoznati s nekim od najboljih jesenskih kontejnerskih cvjetova za uzgoj u vašem vrtu.

21 jesensko cvijeće za kontejnere

Sljedeći popis biljaka uključuje jednogodišnje i višegodišnje vrste. Svaka ima prepoznatljiv izgled koji uključuje jesenje cvijeće koje ćete sigurno voljeti. Zajednička osobina svih ovih opcija biljaka je da sve dobro rastu u posudi i imaju ukrasnu vrijednost u jesen. Čitajte dalje i zamislite 21 najbolje cvijeće za jesenske vrtove u kontejnerima.

asteri

Postoje različite vrste astera koje možete uzgajati u svom vrtu. Neke opcije su trajnice koje se vraćaju iz godine u godinu. Ali postoje i jednogodišnji asteri poput kineskog, koji je jedna od najpopularnijih sorti. Bilo da odaberete jednogodišnju ili višegodišnju astru, možete očekivati ​​da će biljka imati jesenje cvjetove koji podsjećaju na tratinčicu, često jarko ljubičaste nijanse.

 • Visokokvalitetno sjeme kineske astre pakira Seed Needs. Planirano za tekuću i sljedeću vegetacijsku sezonu. Paketi su široki 3,25 i visoki 4,50 i dolaze s ilustracijom u boji na prednjoj strani i detaljnim uputama za sjetvu na poleđini.
 • Crego Mixture će proizvesti prekrasnu mješavinu pupoljaka s dvostrukim laticama u nijansama ružičaste, lila, ružičaste, bijele i ljubičaste.
 • Cvjetovi su promjera oko 4 inča i naglašeni su prekrasnim jarkožutim središtem. China Aster, Crego Mixture biljke narastu do zrele visine od 12 do 30 inča, s prilično dugim, tankim stabljikama.
 • Kao jednogodišnja cvjetnica, kineske zvjezdice brzo rastu, obilno cvjetaju i kasnije umiru s prvim smrtonosnim mrazom.
 • Sve sjemenke China Aster koje prodaje Seed Needs su sjemenski proizvodi koji nisu GMO-i i namijenjeni su za tekuću i sljedeću sezonu rasta. Svo sjeme je napravljeno od otvoreno oprašenih biljaka, pohranjeno u objektu s kontroliranom temperaturom i zbog popularnosti se stalno povjerava vanjskim tvrtkama.

jesenski šafran

Možda ste upoznati s poznatom biljkom šafrana koja izraste iz zemlje prije gotovo svih drugih biljaka u rano proljeće. Ono što možda niste znali je da postoji biljka koja ima sličan učinak u jesen. Jesenski šafran malena je biljka s ljubičastim cvjetovima u obliku vaze koji stoje samo nekoliko centimetara od tla. Kao što ime sugerira, ovo cvjetanje dolazi u ranu jesen.

Van Zyverden Crocus Saffron Crocus Set od 15 cvjetnih lukovica
 • Cvjeta u kasnu jesen/Izvor zlata vrijednog začina šafrana/Velike lukovice
 • Ovo su dobro poznati proljetni šafrani koji su dugovječni i koje svi znaju i vole
 • Veličina lukovice: 9/10 cm / Izloženost: Puno sunce do djelomične sjene / Cvatnja: Kasna jesen / Vrijeme sadnje: Jesen

begonije

Dok begonije ne pokazuju svoje cvjetove do ljeta, ti cvjetovi traju do prvog mraza. Ovo cvijeće dolazi u nijansama crvene, narančaste i žute. Listovi također imaju atraktivan sjajan izgled. Ono što ovaj godišnji čini još vrijednijim je to što zadržava kompaktnu veličinu, što ga čini idealnim za postavljanje spremnika.

Outsidepride mješavina sjemena dvostrukih cvjetova Begonia Tuberosa - 500 sjemenki
 • Ova mješavina begonija raste do visine od 12 inča s crvenim, bijelim, žutim, narančastim i ružičastim cvjetovima od proljeća do jeseni.
 • Ovo naslijeđeno cvijeće čini prekrasne posude za kontejnere, cvijeće za viseće košare, kućne biljke, cvijeće za posteljinu ili sjenovito vrtno cvijeće.
 • Posijte 2-4 sjemenke po biljci u dobro drenirano tlo i održavajte ga vlažnim dok ne dođe do klijanja za 14-28 dana.
 • Naše sjeme je uvijek non-GMO i pakirano za tekuću godinu

Crnooka Susanne

Crnooke suzane popularne su trajnice s kultnim cvjetovima. Ovi cvjetovi su jednostavnog oblika, sastoje se od crnog češera sjemena u sredini i skupa žutih latica koje ga okružuju. U ovim cvjetovima možete uživati ​​od sredine ljeta do kasne jeseni.

Black Eyed Susan sjeme za sadnju, 5000 sjemenki
 • Više sjemenki – Naši paketi sjemenki Black Eyed Susan sadrže više od 2-3 puta više sjemenki od mnogih naših konkurenata s više od 2300 mg. Mnogi imaju samo 500 mg.
 • BEZ GMO-a, NASLJEĐE, OTVORENOG OPRAŠIVANJA: Naše sjeme Black Eyed Susan za uzgoj u zatvorenom ili na otvorenom najviše je kvalitete s nekim od najviših stopa klijavosti u industriji.
 • RUČNO PAKIRANJE MALE OBITELJSKE TVRTKE U VLASNIŠTVU VETERANA: Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni kupnjom, kontaktirajte nas i mi ćemo to ispraviti. Ako želite korisničku podršku u kojoj možete razgovarati izravno s vlasnikom o bilo kakvim nedoumicama, mi smo tvrtka za vas!
 • Obavezno provjerite set ili dva sjemena, uključujući setove začinskog bilja, komplete povrća, komplete divljeg cvijeća i još mnogo toga.
 • Sjemenke su MALE i 2300 mg se možda ne čini puno, ali Black Eyed Sus sadrži gotovo 2000 sjemenki po gramu

Celosia

Teško je pronaći jednogodišnjak koji je impresivniji od Celosia. Iako ova biljka ne doseže više od metar i pol, njezine cvjetove teško je ne primijetiti. Ovi cvjetovi su uspravni i perasti i imaju svijetle boje. Ove boje uključuju crvenu, ljubičastu, žutu i druge.

Mješavina sjemena Celosia Celosia Cristata Cockscomb Woolflowers cca 200 sjemenki za sadnju
 • Jednostavna za uzgoj, otporna na sušu, otporna jednogodišnja, termofilna biljka koja cvjeta od sredine ljeta do sredine jeseni
 • Iznimni baršunasti cvjetovi za obrube i rubove; Može se uzgajati u zatvorenom i na otvorenom
 • Jestivi su i listovi i mladi cvjetovi; Koristi se za svježe ili suhe bukete; Može zadržati boju svježom i suhom
 • Svi brojevi sjemena su približni zbog male veličine sjemena; Čuvajte sjeme na hladnom i suhom mjestu
 • Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema s vašom narudžbom, ne ustručavajte se kontaktirati nas; Bili bismo sretni

krizantema

Krizanteme, također poznate kao “mame”, vjerojatno su najpopularnije jesenske biljke za vrtove u kontejnerima. Ova se biljka s razlogom pojavljuje na bezbrojnim jesenskim vrtnim izložbama. Dobro pristaje u većinu lonaca i dolazi s obilnim cvjetovima koji kao da izviru iz posude. Ovi cvjetovi pojavljuju se u pravo vrijeme kako bi ovu biljku učinili jednom od najlegendarnijih jesenske sezone.

šišarka

Češar je višegodišnja biljka s istaknutim središnjim češerom sjemena, što je i inspiracija za njegovo ime. Oko ovog velikog stošca nalaze se dugačke latice koje su obično ljubičaste, iako postoje sorte s drugim bojama latica. Ova biljka je nešto viša za biljku u kontejnerima, ali ostaje održiva opcija ako želite jesensko cvjetanje.

Crimson Coneflower, 5300+ sjemenki ehinaceje za sadnju, bez GMO-a, nasljeđe sjemenki cvijeća
 • Više sjemenki – Naši paketi sjemenki ljubičastog češera imaju više od 2-3 puta više sjemenki od mnogih naših konkurenata po gotovo 10 grama. Mnogi imaju samo 500 mg.
 • Bez GMO-a, naslijeđe, s otvorenim oprašivanjem: Naše sjemenke ljubičastog češera za sadnju u zatvorenom ili na otvorenom najviše su kvalitete s nekim od najviših stopa klijavosti u industriji.
 • Ručno pakirano od strane male obiteljske tvrtke u vlasništvu veterana Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni svojom kupnjom, kontaktirajte nas i mi ćemo to ispraviti. Ako želite korisničku podršku u kojoj možete razgovarati izravno s vlasnikom o bilo kakvim nedoumicama, mi smo tvrtka za vas!
 • Obavezno provjerite jedan ili drugi komplet sjemena, uključujući komplete začinskog bilja, komplete povrća, komplete divljeg cvijeća i mo

koraljna zvona

Ovaj unos na popisu jedna je od manjih trajnica koje možete pronaći u lokalnom vrtnom centru. Koraljna zvona ne rastu veća od pola stope. Velik dio ove visine dolazi od malih pupova koji se nalaze na dugim peteljkama iznad lišća. Cvjetovi se pojavljuju ljeti i mogu trajati do jeseni. No bez obzira na to je li cvijeće prisutno ili ne, lišće samo po sebi dodaje mnogo boje i teksture vašem vrtu s kontejnerima.

Koraljna zvona s lijepim lišćem, Heuchera americana Marvelous Marble, višegodišnja biljka, zona: 4-9 (100 sjemenki)

kozmos

Ako želite raznobojno jesensko cvijeće koje stoji na dugim stabljikama, onda je cosmos odlična opcija za sadnju. Ova biljka dolazi u mnogim verzijama, uključujući dvije jednogodišnje sorte koje su najpopularnije u Sjedinjenim Državama. Kosmos također dolazi u različitim bojama cvijeta, ali obično zadržava isti oblik cvijeta, koji uključuje jarko žuto središte i latice s naboranim rubovima.

Veliko pakiranje - Cosmos USA Mix (8000+) sjemenki cvijeća

Globus amarant

Prekrasan set cvijeća nagrada je kojoj se većina vrtlara veseli kada sade svoje omiljene sobne biljke. Ali globus amarant dokazuje da takve biljke mogu dodati vrijednost i na druge načine. Ova biljka će biti dobrodošao dodatak leptirima i drugim vrstama oprašivača u vašem području. U vašu korist, okrugli ljubičasti cvjetovi ove vrste također će zadovoljiti vaše oko.

David's Garden Seeds Flower Gomphrena Audray White 4248 (bijelo) 50 otvoreno oprašenih sjemenki bez GMO-a

zlatna šipka

Zlatna šipka u divljini raste u skupinama koje se mogu proširiti na velike livade. Međutim, ovu biljku možete uzgajati iu kontejneru ako želite. Ako to učinite, vidjet ćete male grozdove zlatnih cvjetova svake jeseni. Kao trajnica, zlatnica će ukrasiti vaš vrt svojom ljepotom svake jesenske sezone. Kao domaća biljka, ova će vrsta igrati ključnu ulogu u podršci divljini u vašem području.

Kruta zlatna šipka (Solidago rigida) kuglice sjemena, jesenja sadnja, bombe za rasuto sjeme (50)
 • ATRAKTIVNA TRAJNICA: Snaga za oprašivače u kasnoj sezoni koji pomažu pčelama i leptirima da se pripreme za selidbu i zimu.
 • PRIJATELJSKI ZA OPRAŠIVAČE: Izvrstan za privlačenje pčela, leptira i kolibrića; Ne sadrži GMO, pesticide i herbicide
 • ZNANSTVENO PROIZVOĐENO TLO: Mješavina komposta iz održivih izvora i gline bogate željezom
 • Vrtlarstvo bez napora i uživanja: savršeno za domaće vrtove s divljim cvijećem, staništa u dvorištu i podršku oprašivačima
 • JAMSTVO ZADOVOLJSTVA: Sadrži više sjemenki po kuglici i bitne hranjive tvari i mikrobe za optimalno klijanje i rast

Helenium

Svatko tko vidi jesen kao godišnje doba s malo cvijeća, nikada nije naišao na helenium. Ove autohtone trajnice dosežu zrelu visinu od tri do pet stopa i imaju neke od najupečatljivijih cvjetova koje možete pronaći bilo gdje. Latice često prikazuju kombinaciju crveno-narančaste i zlatne boje zbog koje će vaš jesenski vrt s kontejnerima izgledati nevjerojatnije nego ikada.

HELENIJ Jesenje lišće Sjeme cvijeća miješanih boja Jocad (100 sjemenki)
 • HELENIUM JESENSKO LIŠĆE Sjeme cvijeća miješanih boja Jocad (100 sjemenki)
 • NAZIV: Helenium Fall Foliage | DRUGA UOBIČAJENA IMENA: Helenin cvijet / Sneezeweed / Dogtooth Daisy | ZNANSTVENI NAZIV: Helenium Autumnale
 • BOJA: Mješovite boje – crvena, žuta, zlatna i narančasta s istaknutim uzdignutim središtima | POSADITE SJEMENJE: Na otvorenom nakon mraza / U zatvorenom tjednima prije zadnjeg mraza | VRIJEME CVATNJE: srpanj – ruj
 • Zona tvrdoće: 3 – 8 | Visina biljke: 36 – 48 | Razmak biljaka: 24 – 36 | ZAHTJEVI NA SVJETLO: Sunce – djelomična sjena | Postavke tla i vode: Prosjek | KOLIČINA: 100 Se

Nestrpljiv

Impatiens je nevjerojatna opcija za jednogodišnje cvijeće za one koji uživaju u posudama. Ova biljka ostaje mala i lako se upravlja. Za razliku od mnogih drugih cvjetnica, ona uživa u više hlada nego što biste očekivali. To vam daje priliku da osvijetlite neka niska sunčana područja s nizom malih ružičastih jesenskih cvjetova.

Outsidepride Impatiens Clear Mix - 100 sjemenki

nevena

Još jedan jesenski cvijet koji ne smijete zanemariti kada sadite svoj vrt u kadu je neven. Neven ima okrugle cvjetove s laticama koje kombiniraju crvene i zlatne nijanse. Cvjetovi se prvi put pojavljuju u proljeće. Međutim, ako ovu biljku redovito ubijate, možete očekivati ​​dugotrajno cvjetanje koje će se nastaviti tijekom jeseni.

 • Dobijte više za svoj novac: ovo je prekrasna mješavina 3 vrste sjemenki nevena. Sadrži mješavinu Dainty Marietta French, Petite French i Sparky French. To je 18 grama na 5600 sjemenki!
 • Izbjegavajte da kukci pojedu vaš vrt: neven je savršeni pratilac vašeg povrća jer odvraća ove insekte. Neven može prirodno otjerati komarce, baš kao i citronela.
 • Jednogodišnje sjeme: ovo je sjeme jednogodišnja mješavina, ali u mnogim se zonama vraća zbog ispadanja sjemena. Narastu 6-18 inča i preferiraju punu izloženost suncu. Otporan na vrućinu i sušu.
 • SAVRŠEN POKLON – S 3 različite vrste cvijeća možete dati ljepotu svojoj obitelji ili prijateljima.
 • Ručno pakirano od strane malog poduzeća u vlasništvu veterana Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni svojom kupnjom, kontaktirajte nas i mi ćemo to ispraviti

milijuna zvona

Ako odvojite malo vremena za razmišljanje o nazivu ove biljke, uskoro ćete shvatiti što je čini tako popularnom opcijom spremnika. Million Bells je biljka koja cvate bezbrojnim zvonolikim cvjetovima. Ovi cvjetovi traju tijekom vegetacije i potiču kolibriće da posjete vaš vrt. Još jedan nevjerojatan aspekt ove biljke je da cvijet dolazi u mnogim jedinstvenim kombinacijama boja.

Park Seed Kabloom Cherry Calibrachoa Seeds, sadrži 10 sjemenki u pakiranju
 • Sadrži 10 sjemenki u pakiranju.
 • Kabloom je viseća sorta s apsolutno neprekidnim cvjetanjem tijekom cijelog ljeta i naravno ranije u toplim područjima. Pupovi se sami čiste, a sredina biljke ostaje svježa i puna iu kolovozu, nakon nekoliko mjeseci neprestanog cvjetanja.
 • Kabloom je napravljen samo za posude svih vrsta (ali posebno one koje dopuštaju prostor za cvjetne stabljike da se atraktivno spuštaju preko stranica i bacaju pupoljke uvis po volji), a dostižu visinu od 8 do 12 inča i širinu od 10 do 14. inča.
 • Ovi prekrasni trešnjini cvjetovi neobične su i vrlo ugodne boje u vrtu. Neće izblijediti na ljetnom suncu i posjećivat će ih leptiri i pčele!
 • Kao i sva Million Bells, Kabloom najbolje uspijeva u vlažnom, dobro dreniranom tlu ili u tlu s markom. Iako vrlo dobro podnosi vrućinu, vlagu i sušu, treba ga dobro zalijevati i prihranjivati, osobito tijekom proljetnih mora

maćuhice

Za one koji uzgajaju jednogodišnje biljke, maćuhice su neke od najpoznatijih biljaka. Srećom, maćuhice su izvrsna opcija i za one koji ne ispuštaju cvijeće. Ova biljka ima prepoznatljiv dvobojni cvijet koji može imati više različitih nijansi. Također su postojani, traju gotovo cijelu sezonu rasta, uključujući i kasnije mjesece.

 • Visokokvalitetno sjeme maćuhice pakira Seed Needs. Planirano za tekuću i sljedeću vegetacijsku sezonu. Paketi su široki 3,25 i visoki 4,50 i dolaze s ilustracijom u boji na prednjoj strani i detaljnim uputama za sjetvu na poleđini.
 • Swiss Giants Mixture proizvodi papirnate pupoljke od 3 inča u nijansama crvene, ružičaste, ljubičaste, bijele, plave i žute.
 • Pansy, Swiss Giants Mixture naraste do zrele visine od oko 6 do 8 inča, što je čini savršenom za lonce i posude.
 • Kategorizirane kao jednogodišnje cvjetnice, maćuhice brzo rastu iz svježeg sjemena cvijeća, brzo rastu kroz tople proljetne i ljetne mjesece, a kasnije umiru s prvim smrtonosnim mrazom.
 • Sve sjemenke maćuhica koje prodaje Seed Needs sjemenski su proizvodi koji nisu GMO-i i namijenjeni su za tekuću i sljedeću sezonu rasta. Svo sjeme je napravljeno od otvoreno oprašenih biljaka, pohranjeno u objektu s kontroliranom temperaturom i zbog popularnosti se stalno povjerava vanjskim tvrtkama

petunije

S lijepim cvjetovima u obliku trube koji dolaze u raznim bojama, petunije su još jedna od najpopularnijih jednogodišnjih biljaka za kontejnere. Širok raspon opcija boja za petunije uključuje ružičastu, bijelu, ljubičastu i crvenu. Puna izloženost suncu omogućit će ovim biljkama sjajno cvjetanje u proljeće, ljeto i jesen.

kadulja

Biljke žalfije tvore zadivljujuće plavkasto-ljubičaste tornjeve koji će zasigurno privući poglede svakoga tko ljeti ili u jesen posjeti vaš vrt. Ovi cvjetni grozdovi u obliku klasa rastu ravno prema gore i mogu narasti do tri stope. Pojavit će se ljeti, ali uz pravilnu njegu, nema razloga zašto ne bi mogli ostati fantastičan dodatak vašem vrtu iu jesen.

 • Visokokvalitetno sjeme kadulje/žalvije koje pakira Seed Needs. Planirano za tekuću i sljedeću vegetacijsku sezonu. Paketi su široki 3,25 i visoki 4,50 i dolaze s ilustracijom u boji na prednjoj strani i detaljnim uputama za sjetvu na poleđini.
 • Grimizna kadulja proizvodit će prekrasne vatreno crvene cvjetove tijekom ljetnih mjeseci. Mali cvjetovi od 1 inča otvaraju se duž svojih vitkih, uspravnih stabljika.
 • Svaka biljka naraste do zrele visine od oko 12 do 24 inča i pokazuje svoje zelene listove trokutastog oblika nekoliko tjedana prije nego što počnu cvjetati.
 • Poznato je da grimizna kadulja privlači niz korisnih insekata u vrt, poput leptira, bumbara, pčela medarica, a također i kolibrića.
 • Sve sjemenke kadulje/žalvije koje prodaje Seed Needs nisu GMO sjemenski proizvodi i namijenjeni su tekućoj i narednoj sezoni rasta. Svo sjeme je napravljeno od otvoreno oprašenih biljaka, pohranjeno u objektu s kontroliranom temperaturom i zbog popularnosti se stalno povjerava vanjskim tvrtkama

Stonecrop Sedum

Tijekom većeg dijela vegetacijske sezone, sedum sedum ne nudi veliku ukrasnu vrijednost. Ali u kasno ljeto i jesen, ova biljka počinje sjati. U ovo doba godine kultivari poput ‘Autumn Joy’ počinju pokazivati ​​svoje cvjetanje. Cvjetovi su mali, ali čine velike grozdove. Počinju s blijedom bojom prije nego što poprime duboku crvenu nijansu koja ih čini tako privlačnima.

Outsidepride Sedum Dragon's Blood Stonecrop Sjeme biljke koja pokriva tlo - 10 000 sjemenki
 • Ovaj nisko rastući sukulent doseže samo 3 do 5 inča visine, što ga čini patuljastim pokrivačem tla.
 • Sedum, također poznat kao Spurium coccineum, izdržljiva je trajnica koja dobro uspijeva u kamenjarima, na prednjoj strani bordura i u posudama.
 • Sočno, igličasto lišće u jesen postaje jarko narančasto-crveno, čineći čak i lišće lijepim.
 • Posijte oko 5000 sjemenki da pokrijete 100 četvornih stopa u kamenjarima, obrubima, obrubima ili gdje god želite pokrivač tla

Slatki jesenski klematis

Mnoge biljke klematisa cvjetaju rano u sezoni, ali sorta poznata kao slatki jesenski klematis malo je drugačija. Umjesto da cvate u proljeće ili ljeto, ova biljka to čini u jesen. Kad dođe do cvatnje, cvjetovi ove višegodišnje penjačice obično su bijeli i vrlo mirisni.

Slatki jesenski klematis - Clematis Paniculata - 19 cm
 • Mirisni bijeli cvjetovi od kolovoza do listopada. Izuzetno moćan. Izvrsno jesensko cvjetanje
 • Izloženost: sunce, penumbra. Zone otpornosti 3-7. Habitus: penjačica, vinova loza. grm
 • Festival jelena, jesensko cvjetanje
 • Mirisno, Wandgard

cinija

Postoje mnoge vrste cinija, neke imaju pojedinačne cvjetove dok druge imaju dvostruke cvjetove. Ono što ostaje isto s ovim opcijama je kvaliteta ovog cvijeća kada procvjeta. Svaki cvijet ima mnogo malih latica koje tvore gotovo sferni oblik. Bit će vam drago znati da ovo cvijeće cvjeta u kasno ljeto i cvjeta do jeseni, a također dolazi u mnogo različitih varijanti boja.

Ukoliko vam se sviđa podijelite ovaj članak! Značilo bi nam mnogo :)

Pogledajte naš popis starinskog sjemenja

Starinsko ekološki uzgojeno sjeme povrća i cvijeća

 • ne tretirano pesticidima
 • prirodne boje
 • pravi starinski puni okus
 • podsjeća na djetinjstvo
Naruči odmah

Trenutno se čita:

Organizacija i planiranje vrta Vrtlarenje

Kako pripremiti vrt za zimu (Kratki vodič)

Akvaponika Vrtni alati i oprema

Kako napraviti venturijevu cijev za akvaponiku?

Uzgoj cvijeća Zaljevanje sobnih biljaka

10 načina za održavanje svježe rezanih ruža u vodi

Uzgoj povrća Vrtlarenje Životinje i kukci u vrtu

Kako uzgajati krumpir u vrećama za uzgoj (Vodič za početnike)

Odabir sobnih biljaka Uzgoj začinskog bilja

Koje bilje dobro raste u posudama u zatvorenom?

Sukulenti Bolesti i štetočine sobnih biljaka Njega sobnih biljaka Sobne biljke

Zašto moja biljka žada postaje crvena?

Uzgoj povrća Vrtlarenje Zaštita biljaka

Uzgoj rajčice u stakleniku