Najbolji način za čišćenje platnenih vrećica: svoje vrećice možete ponovno koristiti!

1682615041 Der beste Weg Stoffbeutel zu reinigen Sie konnen Ihre Beutel

Čišćenje platnenih vrećica za uzgoj nakon sezone uzgoja vašeg omiljenog povrća je super jednostavno, posebno s kvalitetnom platnenom vrećicom za uzgoj kao što su Wraxly Premium Grow Bags koje su izrađene od debelog netkanog materijala što ih čini izdržljivima i dugotrajnima. Naše vrećice za uzgoj mogu se višekratno koristiti, tako da uz pravilnu njegu vaše vrećice mogu trajati mnogo sezona rasta. Slijedite ove korake kako biste očistili i spremili svoje vrećice za uzgoj. Na kraju ovog članka također ću vam dati ideju o tome što možete učiniti sa svojim vrećama za uzgoj osim zimskog skladištenja.

Kako oprati platnene vrećice za biljke

 1. Ispraznite vrećicu s materijalom za uzgoj
 2. Ostavite da se suši 24 sata. Ako se stvrdnuti materijal za rast zalijepio za stranice vrećice, protresite ili upotrijebite štapić da olabavite materijal, zatim četkom uklonite što je moguće više prljavštine
 3. Koristite visokotlačnu mlaznicu da isperete preostalu prljavštinu iz vrećice. Obratite posebnu pozornost na sve mrlje koje vidite
Vrećice za uzgoj tkanine lako se mogu prati u plastičnoj kadi.
 1. U plastičnoj kadi pomiješajte 1 žlicu sode bikarbone i 1 žlicu sredstva za pranje posuđa. Napunite kadu do pola vodom kako biste otopili sodu bikarbonu i izradili malo pjene. (Nemojte koristiti previše deterdženta za suđe ili će vam trebati više posla da operete svoje vrećice).
 2. Stavite torbe u kadu i dodajte još vode tako da torbe budu potopljene. Pustite ih da se namaču 20 minuta.
 3. Operite vrećice u kadi. Upotrijebite mekanu četku za ribanje mrlja koje vidite.
 4. Dobro isperite i ostavite da se suši na zraku najmanje 24 sata. Provjerite jesu li 100% suhe prije nego što ih presavijete za skladištenje jer skladištenje vlažnih vrećica može uzrokovati plijesan ili plijesan. NEMOJTE stavljati svoje vrećice za uzgoj u sušilicu.
Ukoliko vam se sviđa podijelite ovaj članak! Značilo bi nam mnogo :)

Pogledajte naš popis starinskog sjemenja

Starinsko ekološki uzgojeno sjeme povrća i cvijeća

 • ne tretirano pesticidima
 • prirodne boje
 • pravi starinski puni okus
 • podsjeća na djetinjstvo
Naruči odmah

Trenutno se čita: