Korištenje vrećica za uzgoj za uzgoj vlastitih pupoljaka ubojica

Verwendung von Grow Bags fur den Anbau Deiner eigenen Killer.webp.webp

Growbags nude sjajnu priliku za uzgoj vlastitog kanabisa. Jednostavni su za korištenje i olakšavaju uzgoj marihuane. Osim toga, vrećice za uzgoj su svestrane i mogu se koristiti za razne biljke. Ako se želite upustiti u igru ​​uzgoja kanabisa, bilo da se radi o medicini ili rekreaciji, onda su vrećice za uzgoj sjajan način da počnete uzgajati kanabis. Ovaj je članak zamišljen kao brzi vodič koji će vam pokazati kako koristiti vrećice za uzgoj za uzgoj biljke marihuane.

Kanabis polako postaje legalan u Sjedinjenim Državama. Zato se mnogi ljudi pitaju: “Je li legalno uzgajati kanabis tamo gdje ja živim?” Odgovor nije uvijek jednostavan, jer zakoni o kanabisu mogu biti prilično složeni.

Kanabis je sada legalan u nekom obliku u više od polovice Sjedinjenih Država. No čak i tamo gdje je legalan, ograničenja uzgoja i upotrebe kanabisa razlikuju se od države do države. Dakle, kakva su pravila u vašoj državi? Je li legalno uzgajati kanabis kod kuće ili ga kupovati samo u ovlaštenim ambulantama? Sastavili smo tablicu koja služi kao brzi vodič, ali imajte na umu da ovo nije pravni savjet. Zakoni se stalno mijenjaju. Trebali biste proučiti zakone svoje države i utvrditi kako se oni odnose na vas ili se posavjetovati s odvjetnikom ako imate konkretnih pitanja o zakonu u vašoj državi.

Prednosti korištenja vrećica za uzgoj biljaka marihuane

Prije nego što krenemo s korištenjem vrećica za uzgoj trave, pogledajmo glavne razloge zašto biste je odabrali. Evo glavnih prednosti koje vam Growbags nude pri uzgoju biljaka kanabisa:

 • Protok zraka: Vreće za uzgoj omogućuju bolji protok zraka od bilo koje druge vrste spremnika. Fantastičan protok zraka koji dopuštaju materijali vrećica za uzgoj čini mnogo manje vjerojatnim truljenje korijena, gljivične infekcije i druge probleme povezane s vlagom.
 • Drenaža: Iako biljke korova često vole puno vode, ne bi trebale rasti u tlu koje je natopljeno vodom. Propusna priroda vrećice za uzgoj uvijek osigurava odgovarajuću drenažu.
 • Umjerenost temperature: Jedna od glavnih prednosti vrećica za uzgoj u odnosu na druge posude je njihova sposobnost umjerene temperature. Iste kvalitete materijala koje omogućuju protok zraka i odvodnju pomažu spriječiti nagle promjene temperature, omogućujući dosljednije okruženje za rast vaših biljaka.
 • Orezivanje korijena: Kada biljka preraste standardni spremnik, postaje vezana za korijen. Međutim, ovaj je problem puno rjeđi s platnenim vrećicama jer potiču obrezivanje korijena kako bi vaše biljke bile zdrave i rasle.
 • Mobilnost: Ova se prednost odnosi na gotovo sve vrste spremnika i posebno je važna pri uzgoju biljaka kanabisa. Mobilnost vrećica za uzgoj od tkanine omogućuje vam premještanje vaše biljke marihuane na različita mjesta u skladu s njezinom fazom rasta i željenim postavkama rasta.

Kao što možete vidjeti na gornjem popisu, vrećice za uzgoj nude mnoge prednosti bez obzira uzgajate li biljke kanabisa ili ne. Sada dolazimo do praktičnijeg pitanja kako koristiti vrećice za uzgoj biljaka kanabisa.

Kako koristiti vrećice za uzgoj za uzgoj biljke kanabisa

Iako uzgoj kanabisa u vrećama za uzgoj nije težak, potrebno je imati na umu nekoliko čimbenika. Sljedećih nekoliko odjeljaka pružit će vam neke ključne uvide koji će vam pomoći da svoje pothvate uzgoja marihuane učinite što uspješnijim.

Biljke kanabisa rastu u vrećama za uzgoj.

Odaberite najbolju vrećicu za uzgoj svojih ganja biljaka

Najbolje vrećice za uzgoj na današnjem tržištu izrađene su od netkanih tkanina koje ne samo da omogućuju nevjerojatnu cirkulaciju zraka i vode, već su i vrlo izdržljive i dugotrajne ako se pravilno održavaju. Ako možete pronaći vrećicu za uzgoj koja zadovoljava te kriterije, dobar ste početak. Međutim, postoji jedno dodatno pitanje koje je ključno za odabir najbolje vrećice za uzgoj za vas.

Koja veličina vrećice za uzgoj je najbolja za biljku marihuane?

Veličina vrećice za uzgoj koju biste trebali koristiti ovisi o trenutnoj fazi rasta vaše biljke marihuane. Na primjer, sadnice marihuane trebale bi se uzgajati u malom starter kitu. Nakon što vaša biljka prođe fazu sadnice i počne razvijati korijenje, možete je presaditi u vrećicu za uzgoj. Vreće za uzgoj od 3 galona i 5 galona često dobro odgovaraju mladim biljkama, dok će odraslim biljkama možda trebati vrećice od 10 galona ili veće.

Napunite svoju vreću za uzgoj zdravom zemljom

Tlo koje dodajete u svoju vreću za uzgoj jednako je važno kao i kvaliteta same vreće za uzgoj. Svaka biljka koju uzgajate ima posebne preferencije kada je u pitanju sadržaj tla, a biljke kanabisa nisu iznimka. Općenito, biljke marihuane radije rastu u glinenim tlima koja imaju odgovarajuću ravnotežu drenaže i zadržavanja vode.

Povremeno ćete možda trebati dopuniti tlo za vreću za uzgoj, čak i ako ste započeli sa zdravom mješavinom. Dopune tla osiguravaju da vaše tlo zadrži svoju strukturu i može pružiti prave hranjive tvari za vaše biljke kanabisa.

Vidjet ćete da postoji mnogo različitih vrsta sintetičkih gnojiva specifičnih za uzgoj marihuane. Ova gnojiva sadrže različite količine dušika, fosfora, kalija i raznih mikronutrijenata. Različiti omjeri hranjivih tvari često bolje odgovaraju određenim fazama uzgoja kanabisa.

Osim toga, možete koristiti i organska gnojiva za poboljšanje kvalitete tla vaših biljaka marihuane. Neki primjeri ovih opcija su gnojivo, kompost i izmet crva. Živo tlo također je popularno među uzgajivačima. Svaki od ovih materijala će dodati organsku tvar u tlo vaše vreće za uzgoj i pomoći u promicanju snažnog rasta vaših biljaka kanabisa.

Premještajte svoju torbu za uzgoj koliko vam je potrebno

Uzgoj biljaka marihuane u posudama omogućuje vam da svoju biljku premještate onoliko često koliko je potrebno. Na primjer, mnogi uzgajivači drže sadnice i mlade biljke marihuane u zatvorenom prostoru. Zatim, ljeti, mogu odlučiti premjestiti svoju biljku na otvoreno mjesto.

Oni koji uzgajaju marihuanu na otvorenom također mogu odlučiti svoje biljke unijeti unutra noću kako bi ih zaštitili od niskih temperatura. Prednost vreća za uzgoj od tkanine je u tome što nećete imati problema s premještanjem biljaka kako biste im omogućili najbolje uvjete za rast.

Odabir najpovoljnijeg položaja za uzgoj kanabisa također ovisi o vašoj sposobnosti da razumijete koji su uvjeti uzgoja najbolji za uzgoj marihuane. Nakon što upoznate ove zahtjeve, imat ćete jasnije razumijevanje o tome gdje postaviti svoju vreću za uzgoj.

Idealni uvjeti za uzgoj marihuane u vrećama za uzgoj

Ako imate problema odlučiti gdje uzgajati svoje biljke marihuane, pomaže vam da pregledate osnovne potrebe uzgoja tih biljaka. Općenito, većina ganja biljaka najbolje raste u prisutnosti:

 • Temperature zraka između 60 i 90 stupnjeva Fahrenheita
 • Adekvatna dnevna svjetlost bilo na otvorenom ili pod rasvjetom
 • Relativno visoka vlažnost između 40 i 60%
Biljke kanabisa rastu pod rasvjetom.

Ako ove uvjete nađete na otvorenom, velike su šanse da će vaše biljke marihuane dobro rasti. Alternativno, možete ponovno stvoriti ove uvjete uzgoja uzgojem korova u zatvorenom prostoru u šatoru za uzgoj ili unutarnjoj sobi za uzgoj. U svakom slučaju, korištenje vrećica za uzgoj omogućuje vam da svoje biljke kanabisa premjestite na mjesto gdje će imati najbolje šanse za rast.

Ukoliko vam se sviđa podijelite ovaj članak! Značilo bi nam mnogo :)

Pogledajte naš popis starinskog sjemenja

Starinsko ekološki uzgojeno sjeme povrća i cvijeća

 • ne tretirano pesticidima
 • prirodne boje
 • pravi starinski puni okus
 • podsjeća na djetinjstvo
Naruči odmah